Ochrana osobných údajov v podmienkach

prevádzkovateľa

Obec Závažná Poruba,

Hlavná 135,  032 02 Závažná Poruba,

Prevádzkovateľ poskytuje nasledovné informácie týkajúce sa spracúvania osobných údajov v súlade s Nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len "GDPR") a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov"):

1. Identifikačné a kontaktné údaje:

Prevádzkovateľ:         Obec Závažná Poruba

Adresa:                       Hlavná 135,  032 02 Závažná Poruba

IČO:                           00315915

Kontaktné údaje: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.        

tel.: 00421 44 554 71 75

mobil: 00421/905 625 206

    

2. Kontaktné údaje zodpovednej osoby:

Zodpovedná osoba:

Ing. Zuzana Vallušová

tel. kontakt: 044/55 47 460,

e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Podrobné informácie o ochrane osobných údajov nájdete na tomto odkaze. (otvoriť po kliknutí)

©2018

Copyright © 2011-2018.  Všetky práva vyhradené. Licencie k jednotlivým materiálom  na tejto webovej stránke vlastní prevádzkovateľ. Bez jeho súhlasu je ďalšia reprodukcia, alebo distribúcia zakázaná. (Pravidlá požívania...)


Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Technická podpora

E - mail - prihlásenie

Webová stránka obce bola vytvorená s použitím najnovších štandardov, preto staršie prehliadače nevedia spracovať jej najnovšie funkcie. Pokiaľ si pravidelne aktualizujete Váš internetový prehliadač  (napr.: Microsoft Edge, Internet Explorer, Avant Browser, Firefox, Flock, Google Chrome, Konqueror, Maxthon, Opera, Safari,... ) na novú verziu, nemali by ste na stránke zaznamenať žiadne problémy.

Webová stránka je optimalizovaná aj pre moderné mobilné zariadenia.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________